Dado

Studio Kairos

A large family of storage units enhanced by chromatic variations and plays of bright and matt finishes, while maintaining the formal rigour of the design. They are customised by an important detail: the greater depth of the tops and sides, as compared to the drawers, that contribute a sense of depth to the front. Chest of drawers that develop vertically or horizontally are placed beside elements that are less deep, with fronts that alternate empty portions and drawers, designed for use at the bedside.
Category: Tag:
Description

Description

Storage unit external frame: satin painted wood fibre panels

Drawer fronts: satin or glossy painted wood particles panel

Drawer internal finish: grey melamine faced wood particles panel

Drawer runners: TIP-ON fully extractible

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider
Additional information

Additional information

Designer

Studio Kairos